Derde tussentijdse themaverkoop van tweedehandsboeken in het DSMG op 7 en 8 augustus 2021

-

Na de uitgestelde boekenverkoop van september 2020 en de blijvende instroom van boeken is de stockeerruimte van het DSMG propvol en wil men met een derde tussentijdse boekenverkoop plaats maken.

Op zaterdag 7 en zondag 8 augustus 2021 houdt men van 10 tot 16 uur in het DSMG, Groot Begijnhof 46 te Sint-Amandsberg een derde thematische boekenverkoop, waarvoor je wel moet inschrijven.
Het hoofdthema is GENT en als tweede onderwerp kozen we KUNSTBOEKEN.

Door je aankopen krijg je niet alleen boeken aan interessante prijzen, maar steun je ook de werking van het DSMG, die ook deze moeilijke periode moet en zal overleven. Het team medewerkers van het DSMG wilt blijven klaar staan om je te helpen in je zoektocht in het verleden van je omgeving.

Om te voldoen aan de corona-regels worden slechts een beperkt aantal personen tegelijkertijd in de verkoopruimte toegelaten. Ook zal de tijd om rond te kijken en te kopen worden beperkt tot 20 minuten. Hou je aan de afstandsregel en het is tevens verplicht om een mondmasker te dragen in het DSMG. Handgel wordt voorzien.

Reserveren per blok van 20 minuten kan enkel bij Miet De Groote via 09/228 73 58 of 0472 09 41 16 en Louis Gevaert via mail louis.gevaert@dsmg.be .

Een tweede blok kan vooraf gereserveerd worden, mits minstens één blok tussen te laten. Op de verkoopdagen zelf kan je enkel nog inschuiven als er in de volgende tijdsblokken nog een plaats vrij is. Enkel wie vooraf inschrijft is zeker van zijn tijdsblok.

DE VERKOOPDAGEN GAAN DOOR OP ZATERDAG EN ZONDAG VAN 10 TOT 16 UUR.

Het DSMG hoopt je te mogen verwelkomen op hun derde activiteit waar publiek met mondjesmaat toegelaten wordt.

Ze plannen ook een grote tweedehandse boekenverkoop in de Begijnhofkerk in het laatste weekend van september en het eerste weekend van oktober 2021.

 

 

 

details

Tweedehandse boekenverkoop

Zaterdag 7 en zondag 8 augustus 2021

van 10 tot 16 uur

In het DSMG

Groot Begijnhof 46

Sint-Amandsberg