Derde tussentijdse boekenverkoop in het DSMG

Graag brengen wij u ter herinnering dat op zaterdag 7 en zondag 8 augustus 2021 onze derde tussentijdse boekenverkoop plaats vindt in het DSMG en dit van 10 tot 16 uur, Groot Begijnhof 46 te Sint-Amandsberg.

Inschrijven wordt aanbevolen, maar vanaf zaterdag om 13 uur kan je ook deelnemen zonder afspraak. Men dient dan wel te wachten tot een plaats vrij is in een van de volgende tijdsblokken.
 
 Zoals eerder aangekondigd is het hoofdthema GENT en als tweede onderwerp kozen we Kunst in al zijn vormen.
 
Om te voldoen aan de veilige corona-regels laten we slechts een beperkt aantal (max. 4) personen tegelijkertijd in de verkoopruimte toe. Ook zal de tijd om rond te kijken en te kopen worden beperkt tot 20 minuten van zodra anderen willen aanschuiven.

Hou je aan de afstandsregel en het is tevens verplicht om een mondmasker te dragen in het DSMG. Handgel wordt voorzien aan de ingang, er is een andere uitgang voorzien.

Reserveren per blok van 20 minuten kan enkel bij Miet De Groote via 09/228 73 58 of 0472 09 41 16 en Louis Gevaert via mail louis.gevaert@dsmg.be. Een tweede blok kan vooraf gereserveerd worden, mits minstens één blok tussen te laten. 
 
We verheugen ons je te mogen verwelkomen op onze derde activiteit waar publiek met mondjesmaat toegelaten wordt.
 
Meer info: http://www.dsmg.be/nieuws/derde-tussentijdse-themaverkoop-van-tweedehandsboeken-in-het-dsmg-op-7-en-8-augustus