Tussentijdse themaverkoop van tweedehandsboeken in het DSMG op 5 en 6 juni

Na de uitgestelde boekenverkoop van september 2020 en de blijvende instroom van boeken is de stockeerruimte van het DSMG propvol en wilt men met een tussentijdse boekenverkoop plaats maken.

Op zaterdag 5 en zondag 6 juni 2021 houdt men van 10 tot 17 uur in het DSMG, Groot Begijnhof 46 te Sint-Amandsberg een thematische boekenverkoop, waarvoor je wel moet inschrijven.
Het hoofdthema is GENT en als tweede onderwerp kozen we LITERATUUR.

Door je aankopen krijg je niet alleen boeken aan interessante prijzen, maar steun je ook de werking van het DSMG, die ook deze moeilijke periode moet en zal overleven. Het team medewerkers van het DSMG wilt blijven klaar staan om je te helpen in je zoektocht in het verleden van je omgeving.

Om te voldoen aan de corona-regels worden slechts een beperkt aantal (max 4) personen tegelijkertijd in de verkoopruimte toegelaten. Ook zal de tijd om rond te kijken en te kopen worden beperkt. Hou je aan de afstandsregel en het is tevens verplicht om een mondmasker te dragen in het DSMG. Handgel wordt voorzien.

Reserveren per blok van 15 minuten kan enkel bij Miet De Groote via 09/228 73 58 en Louis Gevaert via mail louis.gevaert@dsmg.be .

Een tweede blok kan vooraf gereserveerd worden, mits minstens één blok tussen te laten. Op de verkoopdagen zelf kan je enkel nog inschuiven als er in de volgende tijdsblokken nog een plaats vrij is.

De verkoopdagen gaan door op zaterdag en zondag van 10 tot 17 uur.

Het DSMG hoopt je te mogen verwelkomen op hun eerste activiteit waar publiek met mondjesmaat toegelaten wordt.

Ze plannen ook een volgende themaverkoop in het eerste weekend van juli.